Website optimalisatie - SEO

Uw website goed gevonden in alle zoek-machines (SEO)

U wilt uw website promoten?

De vindbaarheid van uw website vergroten?

Een nieuwe website die goed moet worden gevonden?

Pixcraft zorgt door het toepassen van vakkundige website optimalisatie dat uw website goed gevonden wordt door Google of andere zoekmachines.

Pixcraft levert u alle SEO diensten die nodig zijn om hoog te scoren in de rankings van alle verschillende zoekmachines.

Doeltreffende Google ranking optimalisatie

Wij passen alleen SEO diensten toe die door Google zijn goedgekeurd zodat uw website als betrouwbaar bekend zal staan bij Google. Wij passen geen ongeoorloofde trucjes toe die alleen tijdelijk uw ranking zal doen stijgen. 

Bij het ontwerpen van elke website houden wij rekening met alle technische en creatieve aspecten die uw ranking in positieve zin zullen beïnvloeden.

Een breed pakket SEO diensten

Optimalisatie van de snelheid van uw website

Verschillende factoren zijn van invloed op de snelheid van uw website. Wij verkorten de laadtijden van uw website onder andere op de volgende manieren.

  • Comprimeren van databestanden
  • Verwijderen onnodige scriptcode
  • Minimaliseren CSS bestanden
  • Optimaliseren fotomateriaal
  • Voorkomen server belasting
  • Volgorde veranderen van laden documenten

Optimalisatie van website teksten en foto's

Zoekmachines houden van websites die degelijke ter zake doende inhoud bevatten. Het heeft geen zin mensen naar uw website te lokken als u hen niets te bieden heeft.

Zorg voor prettig te lezen materiaal: dat zorgt voor tevreden gebruikers. Zo blijven uw klanten lang op uw website en komen ze graag terug. Geen dubbele content.

Optimaal gebruik van keywords en meta-data descriptions

Het zoeken naar de juiste keywords is een belangrijke eerste stap van website optimalisatie. Wij gaan op zoek naar keywords die vaak worden gebruikt in zoek opdrachten en integreren die zodanig in uw website pagina's dat Google en andere zoek machines uw site hoger zal ranken in zoek resultaten.

Door het gebruik van uitnodigende description teksten kunt u ervoor zorgen dat uw website vervolgens positief opvalt in de Google zoek resultaten met als gevolg meer bezoekers op uw website.

Toevoegen van hyperlinks

Met het plaatsen van hyperlinks zorgt u ervoor dat Google uw site interessanter beoordeelt. Het zomaar plaatsen van zoveel mogelijk links zal echter niet werken.

Google verwacht dat er ook diverse externe links naar uw site verwijzen. Dit kunnen bijvoorbeeld links vanaf klanten, collega's en social media zijn.

Geoptimaliseerd voor het gebruik op mobile devices (smartphones en tablets)

Zoek-machines zullen uw website positiever beoordelen als uw site ge-optimaliseerd is voor mobile apparaten. Onze website passen zich automatisch aan bij het gebruik van smartphones / tablets of andere kleinere displays.

Ook het beheer van uw website kunt u prima uitvoeren op uw iphone, ipad of andere mobile device.

Joomla en Wordpress SEO

Als Joomla en Wordpress expert kunnen wij u extra snel, vakkundig en efficïent helpen bij alle Joomla en Wordpress SEO diensten.