Pixcraft Almere webdesigner portfolio

Bekijk een selectie van ons web design.

Webdesign bureau Pixcraft is een professionele website bouwer met jarenlange ervaring. Al onze websites worden voorzien van een responsive web design zodat ze geschikt zijn voor gebruik op alle moderne devices zoals desktop computers, tablets en smartphones. Wij combineren een creatief op maat gemaakt webdesign met een krachtig snel betrouwbaar CMS die u eenvoudig zelf kunt beheren.

Op deze pagina vindt u een selectie uit de websites die wij ontwikkeld hebben voor diverse bedrijven.
Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van een website voor uw bedrijf.

De Kennis Carrousel

De Kenniscarrousel is een kennis platform ontwikkeld voor apotheekassistenten. Door middel van een video en bijbehorende toetsen wordt de apotheekassistenten communiceerbare informatie geboden direct te gebruiken bij een baliegesprek.

Pixcraft ontwikkelde de website en logo van de kenniscarrousel in opdracht van apotheek de Brug van het Flevoziekenhuis in Almere.

 

Community Action Bedfordshire

Community Action Bedfordshire is een vrijwillige gemeenschapsondersteunende organisatie die lokale gemeenschapsacties (inclusief vrijwilligerswerk) in heel Londen Bedfordshire ontwikkelt, mogelijk maakt, promoot en ondersteunt.

Pixcraft ontwikkelde de zeer uitgebreide overzichtelijke website inclusief een duidelijke toegang tot de ruime selectie formulieren en documentatie. 

 

BusinessTrack

Businesstrack is een bedrijf uit Amsterdam voor het registreren van bedrijfsritten.

Businesstrack zocht naar een professionele website ontwikkelaar zonder hoge maandelijkse lasten en koos voor Pixcraft.

 

Prevent Care

Prevent Care is een onafhankelijke organisatie voor excellente zorgtrajecten uit Almere. Pixcraft ontwikkelde voor Prevent Care een complete website waar zowel patienten als zakenpartners makkelijk en overzichtelijk hun informatie moesten kunnen vinden. Een speciale Linkedin company page maakt het de zakenpartners makkelijk te vinden waar Prevent Care voor staat.

Reijenga Osteopathie

Reijenga Osteopathie is een praktijk voor osteopathie in Lelystad en Almere. Zij behandelen baby's, kinderen en volwassenen.

Pixcraft ontwikkelde de nieuwe website voor Reijenga Osteopathie en paste uitgebreide Search Engine Optimalisatie toe waardoor zij een zeer goede Google Ranking hebben verkregen.

 

MJO-Roofing

MJO Roofing Ltd is een bedrijf uit Londen met meer dan 25 jaar uitgebreide kennis en ervaring in dakwerk en bouwvak.

Pixcraft ontwikkelde voor MJO Roofing de nieuwe website.

Brite Safety Solutions

Brite Safety Solutions, een handelsnaam van Brite Solutions Electrical Ltd, uit Londen biedt professionele brand- en elektrische diensten, voor particulieren en het bedrijfsleven.

Pixcraft ontwikkelde voor Brite Safety Solutions het nieuwe logo en de website.

Tsjerke trouwlocatie

Tsjerke is een uniek, romantisch, landelijk gelegen trouwlocatie in het idyllische dorpje Terherne in Friesland.

Pixcraft zorgt voor het beheer van de website en de internet gerelateerde werkzaamheden voor deze top trouwlocatie.

RST Engineering

RST Engineering is een bedrijf gevestigd in Londen. Zij leveren hoogwaardige engineering oplossingen voor alle sectoren van de industrie, waaronder lucht- en ruimtevaart, motorsport, medische, wetenschappelijke en communicatie voor zowel het Verenigd Koninkrijk als het buitenland.

Pixcraft ontwikkelde voor RST Engineering de nieuwe website.

Key Result

Key Result is een trainings- & adviesorganisatie gespecialiseerd in Projectmanagement en IT-management. Zij leveren opleidingen en trainingen voor onder andere Prince2, Agile, IPMA en Scrum en kunnen intern examens afnemen.

Pixcraft ontwikkelde voor Key Result de complete website inclusief de automatisering van de uitgebreide inschrijf- en bestelformulieren. 

Ferdi Bolland Productions

Voor één van de meest succesvolle muziekproducers van Nederland ontwikkelde Pixcraft de logo's voor zijn productie-maatschappijen en platenlabels alsmede de nieuwe website.

Ferdi Bolland wilde een website waarin hij op een krachtige overzichtelijke manier zijn succesvolle projecten aan zijn zakenpartners kan presenteren.

 

Hotel Restaurant 't Schippershuis

't Schipperhuis is een direct aan het water gelegeen exclusief Hotel Restaurant in het Friese Eilanden dorp Terherne.

Pixcraft ontwikkelde de nieuwe website inclusief logo en installeerde het boekingssysteem van Stardekk. De kamer reserveringen worden gesynchroniseerd met belangrijke boeking websites zoals booking.com.

GCCommunication systems

GCCommunication systems is een bedrijf uit Londen gespecialiseerd in het leveren van hardware systemen op het vlak van telecommunicatie.

GCCommunication vroeg Pixcraft een eenvoudige website te ontwerpen inclusief een nieuw logo. Belangrijke punten waren duidelijke actie buttons naar hun diensten en een contact-formulier.

Ohara Bros - Surfacing ltd.

Ohara Bros Ltd. is een bedrijf uit Londen gespecialiseerd in het asfalteren en bestraten van grote projecten.

Pixcraft ontwikkelde voor Ohara Bros een krachtige functionele website die hoofdzakelijk als visitekaartje voor het bedrijf moest fungeren.

Coatright

Coatright levert nieuwe generatie watergedragen coatingsystemen voor de industriële schilder.

Om hun nieuwe product krachtig in de markt te zetten ontwikkelde Pixcraft hun complete website met een opvallende home page.

Time2Drive

Time2Drive is een rijschool uit 's-Hertogenbosch. Pixcraft koos samen met Time2Drive voor een third party template die goed aansloot bij hun wensen.

Pixcraft customized het template, ontwikkelde het logo en integreerde alle data, content en formulieren. 

Xcent dienstverlening

XCent dienstverlening is een detacherings en advies bureau uit 's-Hertogenbosch. XCent huurde Pixcraft in voor het modernisering van de look van hun website.

Pixcraft gaf door middel van het grafisch designen van headers, banners en modules hun website een totaal nieuw gezicht.

BICCS

BICCS BV is een Nederlandse verffabrikant, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kleurmengsystemen en industriële coatings.

Pixcraft leverde voor BICCS de complete 4-talige website inclusief een download systeem voor hun pagina met honderden veiligheidsbladen.

Jamcrackers

Jamcrackers is een automatiserings bedrijf in de ICT branche gespecialiseerd in Microsoft Server en werkstation producten met vestigingen in Nederland en Engeland. Jamcrackers vroeg Pixcraft hun website te restylen en diverse nieuwe plugins en modules te installeren zoals bijvoorbeeld een "remote support" module en social media plugins.

De engelse vestiging werkt graag met nieuwsbrieven om hun klanten op de hoogte te houden van tips en tricks en contact formulier gebruikers kunnen rechtstreeks in hun bestaande mailinglijst worden geintegreerd.