Internet marketing / Social media

Pixcraft Webdesign Almere | Internet Marketing

Internet marketing toepassen op uw website?

Pixcraft Almere helpt u bij het optimaliseren van uw website voor het gebruik van online marketing zoals social media, nieuwsbrieven, adwords campagnes of andere vormen van internet marketing.

Neem direct contactop voor het maken van een vrijblijvend afspraak.

Een breed pakket aan marketing mogelijkheden

Pixcraft Webdesign Almere | Social Media

Nieuwsbrieven

Met het regelmatig versturen van een nieuwsbrief houdt u uw klanten op de hoogte van nieuwtjes, nieuwe producten en diensten van uw bedrijf en bouwt u een band op met uw klanten. Met een in uw website geïntegreerd inschrijfformulierbouwt u automatisch een waardevol klanten bestand op.

Pixcraft Webdesign Almere | Social Media

Google - Adwords

Een van de meest populaire manieren van e-marketing is het voeren van een Adwords campagne. Wij kunnen u deskundig adviseren om van uw Adwords campagne een succes te maken.

Pixcraft Webdesign Almere | Social Media

Advertenties - Banners

Ook het plaatsen van uw banners en advertenties op sites van derden is een effectieve manier om meer klanten te vergaren. U kunt natuurlijk ook geld verdienen met het plaatsen van advertenties van anderen op uw site. Laat u door ons informeren naar de mogelijkheden.

Pixcraft Webdesign Almere | Social Media

Analytics

Met het analyseren van het gedrag van uw bezoekersop uw site komt u veel te weten over hoe uw doelgroep eruit ziet en wat haar wensen zijn. Wij kunnen voor u deze gevens vertalen naar een effectieve e-marketing campagne of het optimaliseren van de inhoud van uw website.

Pixcraft Webdesign Almere | Social Media

Social media website integratie door Pixcraft Almere

Social media zoals Facebook, Twitter nemen een steeds belangrijkere plaats in op het web. Met het toevoegen van deze functionaliteit krijgt u een krachtig middel in handen om nieuwe klanten te bereiken. Ook het ontwerpen van een speciale company page kunnen wij voor u uitvoeren.

Social Media Integratie

Pixcraft Webdesign Almere | Social Media

Twitter

U kunt Twitter gebruiken om op een makkelijke manier contact te krijgen en houden met een grote groep mensen. Vooral in Nederland is Twitter één van de populairste social media services. Door een Twitter follow buttonin uw website te plaatsen kunt u eenvoudig nieuwe volgers vergaren. Door het plaatsen van een Twitter display modulekunt U al uw Twitter berichten automatisch laten verschijnen op uw nieuws pagina. Ook kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw blog berichten automatisch als Tweette laten verzenden via uw Twitter account.

Pixcraft Webdesign Almere | Social Media

Facebook

Facebook is veruit de meest populaire social media service. U kunt Facebook op diverse manieren binnen en buiten uw website gebruiken op uw presentatie op het internet te verbreden. Het plaatsen van “like” buttonsop uw pagina’s maakt het voor de bezoeker makkelijk om uw pagina’s te delen met anderen. Een door ons ontworpen Facebook Pagezorgt voor een professionele look die matched met uw website. U kunt uw Facebook page laten samenwerken met uw website door het automatisch plaatsen van nieuwtjesen tips. Het gebruik van Facebook adsis een krachtige goedkope manier om meer bezoekers naar uw site te lokken.

Pixcraft Webdesign Almere | Social Media

Linkedin

Via Linkedin kunt u makkelijk in contact komen met personen uit de zakelijke wereld. Het plaatsen van een directe link naar uw Linkedin profielis een krachtige manier om uw zakenpartners eenvoudig en snel te laten weten wie u bent en schept vertrouwen. U kunt een Linkedin paginagebruiken om specifieke informatie te verstrekken aan uw zakelijke partners. Wij kunnen uw Linkedin pagina in uw eigen huisstijl ontwerpen voor een professionele uitstraling.

Pixcraft Webdesign Almere | Social Media

Youtube

Youtube wordt dagelijks door miljarden mensen gebruikt voor zeer uiteenlopende zaken. De mogelijkheden die Youtube u kunt bieden voor het promoten van uw bedrijf zijn misschien groter dan u denkt. U kunt uw klanten helpen, informeren, verleiden, begeleiden, vermaken door het maken van video’s voor uw Youtube channel. Er zijn veel verschillende manieren waarop u video’s kunt maken en door het gebruik van moderne apps hoeft dat niet veel te kosten. Een goed doordacht Youtube kanaalgeeft u een enorm krachtige presentatie op het internet met veel persoonlijke uitstraling.

Pixcraft Webdesign Almere | Social Media

Instagram

Instagram is in korte tijd een belangrijke player geworden op het vlak van social media. Vooral bij een wat jongere doelgroep is Instagram enorm populair voor het verspreiden van korte boodschappen. U kunt Instagram gebruiken voor het bereiken van specifieke doelgroepen.

Pixcraft Webdesign Almere | Social Media

Snapchat

Instagram is de jongste en meest vooruitstrevende social media platform van dit moment. Het wordt hoofdzakelijk door een jongere doelgroep gebruikt en is op heel creatieve manieren in te zetten voor het bereiken van deze specifieke creatieve jonge doelgroep.