Internet marketing / Social media

Internet marketing toepassen op uw website?

Pixcraft Almere helpt u bij het optimaliseren van uw website voor het gebruik van online marketing zoals social media, nieuwsbrieven, adwords campagnes of andere vormen van internet marketing.

Neem direct contact op voor het maken van een vrijblijvend afspraak.

Een breed pakket aan marketing mogelijkheden

Nieuwsbrieven

Met het regelmatig versturen van een nieuwsbrief houdt u uw klanten op de hoogte van nieuwtjes, nieuwe producten en diensten van uw bedrijf en bouwt u een band op met uw klanten.

Met een in uw website geïntegreerd inschrijfformulier bouwt u automatisch een waardevol klanten bestand op.

Google Adwords

Een van de meest populaire manieren van e-marketing is het voeren van een Adwords campagne. Met een Adwords campagne kunt u heel gericht een reclame campagne voeren die uw advertenties op de Google search pagina weergeeft.

U kunt zelf bepalen hoeveel kosten u hieraan wilt besteden.  

Wij kunnen u deskundig adviseren om van uw Adwords campagne een succes te maken.

Advertenties - Banners

Ook het plaatsen van uw banners en advertenties op sites van derden is een effectieve manier om meer klanten te vergaren.

U kunt natuurlijk ook geld verdienen met het plaatsen van advertenties van anderen op uw site.

Laat u door ons informeren naar de mogelijkheden.

Analytics

Met het analyseren van het gedrag van uw bezoekers op uw site komt u veel te weten over hoe uw doelgroep eruit ziet en wat haar wensen zijn.

Wij kunnen voor u deze gegevens vertalen naar een effectieve e-marketing campagne of gebruiken bij het optimaliseren van de inhoud van uw website.

Social media website integratie

Social media toepassen op uw website?

Social media zoals Facebook en Twitter nemen een steeds belangrijkere plaats in op het web. Met het toevoegen van deze functionaliteit krijgt u een krachtig middel in handen om nieuwe klanten te bereiken.

Ook het ontwerpen van een speciale company page kunnen wij voor u uitvoeren.

Neem direct contact op voor het maken van een vrijblijvend afspraak.

Twitter

U kunt Twitter gebruiken om op een makkelijke manier contact te krijgen en houden met een grote groep mensen. Vooral in Nederland is Twitter één van de populairste social media services.

Door een Twitter follow button in uw website te plaatsen kunt u eenvoudig nieuwe volgers vergaren. Door het plaatsen van een Twitter display module kunt U al uw Twitter berichten automatisch laten verschijnen op uw nieuws pagina.

Ook kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw blog berichten automatisch als Tweets laten verzenden via uw Twitter account.

Facebook

Facebook is veruit de meest populaire social media service. U kunt Facebook op diverse manieren binnen en buiten uw website gebruiken op uw presentatie op het internet te verbreden.

Het plaatsen van “like” buttons op uw pagina’s maakt het voor de bezoeker makkelijk om uw pagina’s te delen met anderen.

Een door ons ontworpen Facebook Page zorgt voor een professionele look die matched met uw website. U kunt uw Facebook page laten samenwerken met uw website door het automatisch plaatsen van nieuwtjes en tips.

Het gebruik van Facebook ads is een krachtige goedkope manier om meer bezoekers naar uw site te lokken.

Youtube

Youtube wordt dagelijks door miljarden mensen gebruikt voor zeer uiteenlopende zaken.

De mogelijkheden die Youtube u kunt bieden voor het promoten van uw bedrijf zijn misschien groter dan u denkt.

U kunt uw klanten helpen, informeren, verleiden, begeleiden, vermaken door het maken van video’s voor uw Youtube channel.

Er zijn veel verschillende manieren waarop u video’s kunt maken en door het gebruik van moderne apps hoeft dat niet veel te kosten. Een goed doordacht Youtube kanaal geeft u een enorm krachtige presentatie op het internet met veel persoonlijke uitstraling.

LinkedIn

Via Linkedin kunt u makkelijk in contact komen met personen uit de zakelijke wereld.

Het plaatsen van een directe link naar uw Linkedin profielis een krachtige manier om uw zakenpartners eenvoudig en snel te laten weten wie u bent en schept vertrouwen.

U kunt een Linkedin paginagebruiken om specifieke informatie te verstrekken aan uw zakelijke partners. Wij kunnen uw Linkedin pagina in uw eigen huisstijl ontwerpen voor een professionele uitstraling.

Instagram

Instagram is in korte tijd een belangrijke player geworden op het vlak van social media.

Vooral bij een wat jongere doelgroep is Instagram enorm populair voor het verspreiden van korte boodschappen.

U kunt Instagram gebruiken voor het bereiken van specifieke doelgroepen.

Snapchat

Snapchat is het jongste en meest vooruitstrevende social media platform van dit moment.

Het wordt hoofdzakelijk door een jongere doelgroep gebruikt en is op heel creatieve manieren in te zetten voor het bereiken van deze specifieke creatieve jonge doelgroep.