Pixcraft website ontwikkeling en webdesign

Full service website ontwikkeling

Ontwerp, installatie, migratie, verhuizen, beheer en onderhoud

Website ontwikkeling

Custom ontwerp en ontwikkeling van websites met ruim 10 jaar ervaring

Website Support

Technische ondersteuning bij beheer en onderhoud van websites (html, Wordpress, Joomla, Prestashop)

Hosting support

Advies en ondersteuning voor aankoop en/of verhuizen van domeinnamen, websites inclusief email

Website optimalisatie

Verbeteren snelheid, gebruikersgemak en google ranking van uw huidige of nieuwe website

WebDesignIcon2

Webdesign

Responsive website ontwikkeling

Pixcraft levert hoogwaardig webdesign en website ontwikkeling voor een scherpe prijs. Rechtstreekse snelle communicatie met een ervaren webdesigner voor het realiseren en begeleiden van het complete ontwikkeltraject van start tot finish.

Pixcraft ontwikkelt al jaren krachtige persoonlijk ontworpen websites voor kleine tot middelgrote bedrijven. Wij gebruiken open source CMS systemen voor veiligheid, kracht en functionaliteit.

Al onze websites zijn volledige responsive wat wil zeggen dat uw site zich aanpast aan elk mobile device. Geoptimaliseerd voor desktop computer, ipad, tablet, smartphone of ander mobile device.

Elke website wordt persoonlijk ontworpen zonder gebruik te maken van standaard templates waardoor uw website optimaal presteert op onder andere snelheid en zoek-machine resultaten.

Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Stuur een email of maak gebruik van ons contact formulier.

Meer 

Support

SupportIcon

Ook voor uw huidige website ben u bij Pixcraft in goede handen voor het oplossen van problemen, verrichten van aanpassingen, installatie van plugins en modules, verhuizen van domeinnamen en hosting pakketen etc.

Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van Open Source software zoals het populaire krachtige Content Management Systeem Joomla. Joomla is de laatste jaren uitgegroeid tot het meest krachtige uitbreidbare CMS van de wereld met een zeer grote loyale userbase waardoor er voor een zeer scherpe prijs een website kan worden gebouwd.

Meer 

Zoek-machine optimalisatie (SEO)

SearchIcon2

Naast een professionele look en een overzichtelijke layout is het zeer belangrijk dat uw website optimaal scoort bij alle belangrijke zoek-machines. Zoek-machines beoordelen uw website op inhoud, snelheid, functionaliteit en toegankelijkheid. Wij houden bij het ontwikkelen van uw website rekening met alle deze factoren zonder daarvoor onze toevlucht te nemen tot “ongeoorloofde" trucjes die slechts zorgen voor een tijdelijke hoge ranking.

Meer 

Internet marketing

SocialMediaIcon

Internet marketing bestaat allang niet meer alleen uit een adword campagne en reclame banners. Het gebruik maken van alle mogelijkheden die het internet biedt is een spannende opwindende tak van sport geworden. Social media en apps scheppen ontelbare creatieve mogelijkheden voor het realiseren van uw doel.

U kunt dit integreren in uw website of web applicatie maar u kunt dit ook doen door middel van op zichzelf staande campagnes. Wij analyseren samen met u of uw doel wordt bereikt en passen zonodig onze strategie aan. Weer een voordeel van de persoonlijke benadering van Pixcraft.Vraag een vrijblijvend gesprek aan als u meer wilt weten over wat Pixcraft voor u zou kunnen betekenen.

Meer